AGENTIE DE MARKETING & WEB DESIGN

Un partener strategic,
nu doar o agentie!

Oferim solutii pentru cresterea brandului tau: Facebook & Google Ads, Web Design, Management Social Media si Solutii eCommerce

Ultimele noastre proiecte

Descopera o parte din munca noastra

Shoemix

Social Media, Advertising, Branding, eCommerce

Anul 2021 a fost anul cresterii, impreuna cu echipa Shoemix am reusit sa atingem recorduri dupa recorduri in vanzari. La momentul de fata agentia noastra se ocupa in totalitate de tot ce tine de marketing pentru magazinul Shoemix.ro. O colaborare inrudita in prietenie si condusa de rezultate.

Australian Gold

WebDesign, Social Media, Advertising, Branding, eCommerce

In termen de 30 de zile echipa noastra a reusit sa termine site-ul cu toate produsele si resursele migrate. Am folosit aceasi tehnica de promovare pe noul site, iar diferenta a fost incredibila – in 90 de zile am reusit sa triplam veniturile companiei si am ajuns la un conversion rate de 3.54%. Pentru 2022 planul este mai ambitios, ne concentram pe o crestere cu 50% in vanzari fata de anul 2021.

Cugini'z

Social Media, Advertising, Branding

Pe toate platformele de socializare am inceput sa inregistram rate ridicate de implicare, aprecieri si distribuiri care s-au transformat in apeluri telefonice si, in cele din urma, in comenzi. Cheia a fost sa mentinem calitatea postarilor organice pe toate platformele, combinata cu fotografii de calitate pentru a incanta publicul.

Abureala

WebDesign, Branding

Am fost contactati pentru a proiecta un site care sa reprezinte obiectivele si trasaturile brandului. Am inceput printr-o analiza a competitiei la nivel local dar si national si sa gasim un design care sa fie unic si usor de inteles pentru potentialii clienti.

Cultura Noastra

Ne face mereu placere sa descoperim proiecte noi si sa crestem impreuna cu clientii nostri.

Ascultam

Nu exista ego-uri sau politici de agentii mari – suntem doar noi, oameni de marketing dedicati, munciti din greu pentru a fi parte din povestea dvs. de succes. Intelegem ca fiecare client este unic si fiecare campanie are propriile seturi de obiective si provocari.

Comunicam

Ne adresam in mod constant clientilor nostri pe parcursul desfasurarii colaborarii si promovam un canal de comunicare deschis si onest in orice moment. Ne asumam pe deplin munca si actiunile noastre si apreciem feedback-ul constructiv.

Oferim

Intelegem ca exista multe alte agentii de marketing din care sa alegeti, dar nu toate functioneaza in acelasi mod. Suntem mici si agili si dorim sa fim cunoscuti prin experienta noastra de marketing.

Modalitati de colaborare

Flexibil la nevoile clientului​

Pe proiect

Pentru nevoi unice care necesita o abordare mai agila - lucram bazat pe un proiect stabilit cu termen si buget definit.

Pe durata lunga

O metoda ideala pentru companiile care au nevoi permanente - lucram cu dvs. pentru a construi rezultatele necesare pentru a va inainte eforturile de marketing.​

contact us idea

Solicita o consultatie gratuita

Ne face placere sa ajutam!