descopera

Portofoliu

Studii de caz

Ultimele noastre proiecte

Portofoliu agentie de publicitate

Shoemix

Social Media, Advertising, Branding, eCommerce

Anul 2021 a fost anul cresterii, impreuna cu echipa Shoemix am reusit sa atingem recorduri dupa recorduri in vanzari. La momentul de fata agentia noastra se ocupa in totalitate de tot ce tine de marketing pentru magazinul Shoemix.ro. O colaborare inrudita in prietenie si condusa de rezultate.

Australian Gold

WebDesign, Social Media, Advertising, Branding, eCommerce

In termen de 30 de zile echipa noastra a reusit sa termine site-ul cu toate produsele si resursele migrate. Am folosit aceasi tehnica de promovare pe noul site, iar diferenta a fost incredibila – in 90 de zile am reusit sa triplam veniturile companiei si am ajuns la un conversion rate de 3.54%. Pentru 2022 planul este mai ambitios, ne concentram pe o crestere cu 50% in vanzari fata de anul 2021.

Cugini'z

Social Media, Advertising, Branding

Pe toate platformele de socializare am inceput sa inregistram rate ridicate de implicare, aprecieri si distribuiri care s-au transformat in apeluri telefonice si, in cele din urma, in comenzi. Cheia a fost sa mentinem calitatea postarilor organice pe toate platformele, combinata cu fotografii de calitate pentru a incanta publicul.

Abureala

WebDesign, Branding

Am fost contactati pentru a proiecta un site care sa reprezinte obiectivele si trasaturile brandului. Am inceput printr-o analiza a competitiei la nivel local dar si national si sa gasim un design care sa fie unic si usor de inteles pentru potentialii clienti.

Casa Stanciu

WebDesign, Branding

Dupa ce am analizat concurenta din orasul Brasov, am decis sa construim un site web modern, care sa se potriveasca cu „vibe”-ul locatiei. Complet cu un modul de rezervare directa, recenzii ale clientilor si imagini cu interiorul/exteriorul.

Durastom

WebDesign, Branding

Am construit un site web optimizat pentru mobile-first si SEO, cu cuvinte cheie care se potrivesc domeniului lor de activitate, pentru a-i ajuta sa genereze potentiali clienti B2B. Folosind un design usor, intuitiv si direct la obiect.

Ahha Cuisine

Social Media, Branding, Advertising

Am fost contactati pentru prima data de designerul lor de interior, care a inceput sa schiteze exteriorul magazinului pentru a se potrivi cu designul la moda de astazi (ex. McDonald’s), proprietarii aveau nevoie de un rebranding pe mai multe fronturi: prezenta in Social Media, Publicitate Online si Branding.

Pilvax

Branding, Social Media

Am decis sa incepem prin a reimprospata toate conturile de social media pe care le aveau – Facebook, Instagram si Google. Pentru ca mancarea a fost uimitoare – confirmata de recenziile lor impecabile, propunerea noastra a fost sa fotografiem profesional toate preparatele in „habitatul lor natural”, si sa le folosim pe retelele de socializare ca punct de plecare pentru a atrage noi clienti si a-i mentine pe cei fideli.

Flora Trend

WebDesign, Branding, Social Media, eCommerce

Pentru o experienta cat mai usoara, cu un back-end prietenos si mentenanta asigurata am ales sa construim shop-ul pe platforma GoMag dar cu cateva modificari de design serioase sa reflecte brandul Flora Trend.

Taqueria Mexicana

Social Media

Intr-o luna am ajuns la 1000 de urmaritori pe Facebook (organic) si am inceput sa obtinem tractiune pe toate platformele, am folosit o combinatie de continut amuzant si educational. Rezultatele au fost uimitoare, oamenii au inceput sa se intoarca si sa lase recenzii pozitive despre continutul pe care l-am promovat si, de asemenea, despre mancare.

Modalitati de
colaborare.

Flexibil la nevoile dvs.

Pe proiect

Pentru nevoi unice care necesita o abordare mai agila - lucram bazat pe un proiect stabilit cu termen si buget definit.

Pe lunga durata

O metoda ideala pentru companiile care au nevoi permanente - lucram cu dvs. pentru a construi rezultatele necesare pentru a va inainte eforturile de marketing.

AI UN PROIECT?

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Ne-ar face placere sa auzim la ce proiect lucrezi, contacteaza-ne pentru o oferta, un audit sau o simpla consultanta.