DESCOPERA

La ce ne pricepem

Servicii marketing online

Serviciile noastre

Descopera la ce ne pricepem

Social Media

Crearea continutului organic bazat pe o analiza a audientei specifice brandului si crearea unei strategii pentru fiecare retea de social media.

━   Facebook Management
━   Instagram Management
━   Google Management

━   Raportare & Analitice
━   Trend Marketing
━   Continut Personalizat

Publicitate Online

Propulsam afacerile in mediul online prin plasarea anunturilor publicitare in fata publicului tinta, folosind diferite platforme precum Facebook, Google si Instagram.

━   Facebook Ads
━   Google PPC & Display
━   Remarketing Dinamic

━   Email Marketing
━   Notificatii Push
━   Funnel Strategy

Branding

Brandingul consistent este modul in care afacerile de succes se deosebesc de multime. Brandul tau este promisiunea ta de angajament fata de clientii tai.

━   Logo
━   Strategie de Brand
━   Carti de Vizita

━   Package Design
━   Strategie Re-Branding
━   Materiale Print

Web Design

Un site este cartea de vizita pentru mediul online, trebuie sa ofera o cale usoara catre o conversie, cu o cantitate minima de “munca” necesara vizitatorului.

━   Ecommerce Shop
━   Site de Prezentare
━   Optimizare SEO

━   Design Mobile-First
━   WordPress CMS
━   UX & UI Design

eCommerce

Un shop trebuie periodic sa lanseze campanii de reduceri cu o strategie bine pusa la punct care sa includa mai multe canale precum automatizari, e-mail, push etc…

━   Sale Management
━   Banner Design
━   Strategie Campanii

━   Design Campanii Email
━   Optimizare Design Shop
━   Automatizari E-Mail

Studii de caz

Interesat de munca noastra?

Shoemix

Social Media, Advertising, Branding, eCommerce

Anul 2021 a fost anul cresterii, impreuna cu echipa Shoemix am reusit sa atingem recorduri dupa recorduri in vanzari. La momentul de fata agentia noastra se ocupa in totalitate de tot ce tine de marketing pentru magazinul Shoemix.ro. O colaborare inrudita in prietenie si condusa de rezultate.

Australian Gold

WebDesign, Social Media, Advertising, Branding, eCommerce

In termen de 30 de zile echipa noastra a reusit sa termine site-ul cu toate produsele si resursele migrate. Am folosit aceasi tehnica de promovare pe noul site, iar diferenta a fost incredibila – in 90 de zile am reusit sa triplam veniturile companiei si am ajuns la un conversion rate de 3.54%. Pentru 2022 planul este mai ambitios, ne concentram pe o crestere cu 50% in vanzari fata de anul 2021.

Cugini'z

Social Media, Advertising, Branding

Pe toate platformele de socializare am inceput sa inregistram rate ridicate de implicare, aprecieri si distribuiri care s-au transformat in apeluri telefonice si, in cele din urma, in comenzi. Cheia a fost sa mentinem calitatea postarilor organice pe toate platformele, combinata cu fotografii de calitate pentru a incanta publicul.

Abureala

WebDesign, Branding

Am fost contactati pentru a proiecta un site care sa reprezinte obiectivele si trasaturile brandului. Am inceput printr-o analiza a competitiei la nivel local dar si national si sa gasim un design care sa fie unic si usor de inteles pentru potentialii clienti.

AI UN PROIECT?

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Ne-ar face placere sa auzim la ce proiect lucrezi, contacteaza-ne pentru o oferta, un audit sau o simpla consultanta.