Studiu de caz

PILVAX

Brief

Un vis de familie devenit realitate, scopul lor a fost de a crea o atmosfera familiara si confortabila, combinata cu preparate traditionale. Numele a fost inspirat de la o cafenea binecunoscuta din Budapesta. Cu o bucatarie exclusivista transilvaneana - din anul 2000, obiectivul a fost de a construi o prezenta online.

Info. Proiect

Status: Finalizat

Obiectiv: Prezenta online

Servicii: Social Media, Branding, Fotografiere

───  01/04

introducerea

Inceput in anul 2000, Pilvax isi incanta oaspetii cu bucataria traditionala transilvaneana si o atmosfera confortabila. Situat in orasul Brasov, un loc magic – inconjurat de munti.

───  02/04

problema

Cand ne-au contactat prima data, era anul 2018, intre timp, au reusit sa-si construiasca o prezenta offline fenomenala cu clienti recurenti. Problema a fost partea online, site-ul deja construit era vechi, neoptimizat pentru mobil, conturile de Social Media au fost create dar au ramas fara continut. Ceva trebuia facut!

───  03/04

solutia noastra

Am decis sa incepem prin a reimprospata toate conturile de social media pe care le aveau – Facebook, Instagram si Google. Pentru ca mancarea a fost uimitoare – confirmata de recenziile lor impecabile, propunerea noastra a fost sa fotografiem profesional toate preparatele in „habitatul lor natural”, si sa le folosim pe retelele de socializare ca punct de plecare pentru a atrage noi clienti si a-i mentine pe cei fideli.

───  04/04

rezultatele

Toata implicarea in social media a crescut, de indata ce am inceput sa folosim fotografiile noastre realizate profesional si am pastrat o atitudine prietenoasa prin postari, clientii au inceput sa vina si sa comande preparatele pe care le-au vazut cu o zi inainte. Unul dintre obiectivele noastre a fost sa reconstruim intregul site de la zero si sa-l folosim ca pagina de destinatie pentru a aduce clienti suplimentari, din pacate proiectul s-a oprit din cauza pandemiei in martie 2020. Pentru moment – restaurantul este in „in asteptare” – doar livrari.

Studii de caz

Vezi mai multe proiecte

Shoemix

Social Media, Branding, Publicitate, eCommerce

Cugini’z

Web Design, Social Media, Publicitate, Fotografiere

Modalitati de
colaborare.

Flexibil la nevoile dvs.

Pe proiect

Pentru nevoi unice care necesita o abordare mai agila - lucram bazat pe un proiect stabilit cu termen si buget definit.

Pe lunga durata

O metoda ideala pentru companiile care au nevoi permanente - lucram cu dvs. pentru a construi rezultatele necesare pentru a va inainte eforturile de marketing.

AI UN PROIECT?

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Ne-ar face placere sa auzim la ce proiect lucrezi, contacteaza-ne pentru o oferta, un audit sau o simpla consultanta.