Studiu de caz

TAQUERIA Mexicana

Brief

Un restaurant autentic mexican in inima orasului. Ingrediente traditionale, mancare proaspata si multa tequila. Deschis in 2018, a fost singurul restaurant mexican din oras, fara concurenta.

Info. Proiect

Status: Finalizat

Obiectiv: Brand Awareness

Servicii: Branding, Social Media, Fotografiere

───  01/04

introducerea

Un tanar antreprenor, o idee indrazneata – acestea sunt ingredientele primului restaurant mexican din orasul Brasov – Transilvania.

───  02/04

problema

Imediat ce locul a fost gata cu toate echipamentele necesare ne-au contactat pentru a demara campania de brand awareness. Nu au avut timp sa-si creeze si sa-si gestioneze prezenta online, publicitatea platita nu era o optiune din cauza restrictiilor bugetare, trebuia sa ajungem organic la publicul tinta.

───  03/04

solutia noastra

Ne-am propus sa incepem cu Facebook, Instagram, TripAdvisor si Google My Business, am inceput prin a fotografia preparatele si interiorul astfel incat sa putem folosi materialele pentru a crea postari organice cu care sa ajungem la publicul tinta.

───  04/04

rezultatele

Intr-o luna am ajuns la 1000 de urmaritori pe Facebook si am inceput sa obtinem tractiune pe toate platformele, am folosit o combinatie de continut amuzant si educational. Rezultatele au fost uimitoare, oamenii au inceput sa se intoarca si sa lase recenzii pozitive despre continutul pe care l-am promovat si, de asemenea, despre mancare. Au fost pe o tendinta ascendenta cu comenzi si clienti, dar, din pacate, pandemia a lovit in 2020 si au fost nevoiti sa „inchida magazinul” speram sa se deschida din nou in 2022.

Studii de caz

Vezi mai multe proiecte

Shoemix

Social Media, Branding, Publicitate, eCommerce

Pilvax

Social Media, Branding, Fotografiere

Cugini’z

Web Design, Social Media, Publicitate, Fotografiere

Modalitati de
colaborare.

Flexibil la nevoile dvs.

Pe proiect

Pentru nevoi unice care necesita o abordare mai agila - lucram bazat pe un proiect stabilit cu termen si buget definit.

Pe lunga durata

O metoda ideala pentru companiile care au nevoi permanente - lucram cu dvs. pentru a construi rezultatele necesare pentru a va inainte eforturile de marketing.

AI UN PROIECT?

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Ne-ar face placere sa auzim la ce proiect lucrezi, contacteaza-ne pentru o oferta, un audit sau o simpla consultanta.