Servicii

Descopera cu ce te putem ajuta

Oferim servicii de marketing online pentru a creste afacerile prin strategii multi-channel: Facebook Ads, Google Ads, Branding, E-Mail Marketing si multe alte solutii personalizate.

Social Media Management

Social media management se refera la gestionarea conturilor si a activitatilor de pe platformele de social media pentru a atinge obiectivele de afaceri ale unei companii.

Include crearea de continut, programarea postarilor, monitorizarea interactiunilor cu urmaritorii si analizarea performantei prin intermediul instrumentelor de analiza.

Scopul principal al managementului de social media este de a construi si de a mentine o prezenta puternica a brandului pe retelele sociale, care sa atraga si sa mentina o audienta fidela si sa genereze trafic catre site-ul web al companiei. De asemenea, poate ajuta la cresterea vizibilitatii brandului, la cresterea vanzarilor si la crearea de relatii solide cu clientii.

Cream postari in functie de tonalitatea si caldura brandului pe care il reprezentam. Folosim tactica 40/40/20  – 40% postari haioase, 40% postari educative, 20% postari concentrate pe vanzari.

Publicitate Online

Propulsam brandurile in mediul online prin plasarea anunturilor publicitare in fata publicului tinta, folosind diferite platforme precum Facebook, Google si Instagram.

Publicitatea online este o modalitate eficienta de a atinge o audienta mare intr-un timp scurt, deoarece permite targetarea specifica a publicului tinta prin intermediul parametrilor demografici si a comportamentului de utilizare a internetului.

De asemenea, ofera statistici precise ale performantei campaniilor, prin intermediul instrumentelor de urmarire a conversiilor si a altor masuratori de eficienta.

Publicitatea online include afisarea de anunturi banner, promovarea prin intermediul retelelor sociale, publicitatea prin motoarele de cautare (cum ar fi prin intermediul Google Ads & Google Shopping).

Rulam campanii cu o experienta de peste 6 ani

+ 0
Campanii create
+ 0
creative folosite
+ 0 mil.
de vizualizari

Web Design

Un website este cartea de vizita pentru mediul online, trebuie sa ofere o cale usoara catre o conversie, cu o cantitate minima de “efort” necesara vizitatorului.

Folosim tehnologii moderne pentru a asigura ca site-urile create de noi sunt rapide, mobile-friendly si usor de utilizat.

De asemenea, ne asiguram ca sunt personalizate pentru a se potrivi cu nevoile si obiectivele afacerii fiecarui client.

Agentia noastra creaza magazine online folosind platforme precum: WordPress, Prestashop, GoMag si Shopify.

website design mockup image 1

eCommerce

Un shop trebuie periodic sa lanseze campanii de reduceri cu o strategie bine pusa la punct care sa includa mai multe servicii de marketing precum automatizari, e-mail, push etc…

Oferim solutii multi-channel de promovare si fidelizare a clientilor, orice magazin online care doreste sa creasca are nevoie de:

O strategie de email marketing care sa cuprinda automatizari precum cosuri abandonate, review-uri automate, popup-uri care sa le capteze atentia si sa ii indrume sa se aboneze, notificari push trimise strategic, design al campanilor optimizate vizual luand in vedere portretul de client si multe altele.

Branding & Grafica

Branding-ul reprezinta ansamblul de elemente vizuale si de identitate care definesc o companie sau o marca. Acestea includ logo-ul, culorile si fonturile utilizate, tonul si stilul de comunicare, simbolurile si imagini asociate. Scopul principal al branding-ului este de a crea o memorie de lunga durata in mintea potentialilor clienti si de a le transmite valorile si beneficiile oferite de compania ta.

Grafica reprezinta ansamblul de elemente vizuale care se folosesc pentru a transmite un mesaj intr-un mod atragator si usor de inteles. Acestea pot include imagini, fotografii, ilustratii, simboluri, iconite, designuri de layout si multe altele. Grafica poate fi folosita pentru a sprijini branding-ul, pentru a crea afise, flyere, pliante, bannere publicitare, site-uri web si multe altele.

Serviciile de branding si grafica te ajuta sa creezi o identitate vizuala puternica pentru compania ta, care sa se potriveasca personalitatii si valorilor tale. Acest lucru poate avea un impact puternic asupra modului in care potentialii clienti percep si interactioneaza cu afacerea ta.

Fotografie de Produs

Fotografiile de produs sunt destinate sa captureze imagini de inalta calitate ale produselor tale, pentru a le prezenta intr-un mod atractiv si profesional potentialilor clienti. Acestea pot fi folosite pentru a ilustra cataloage de produse, site-uri web, pliante sau orice alt material de marketing.

Fotografiile de produs pot face diferenta atunci cand vine vorba de a atrage atentia clientilor si de a le convinge sa cumpere produsele tale. O fotografie de produs de calitate poate prezenta detaliile si caracteristicile importante ale produsului, aratandu-l intr-un mod atractiv si accesibil.

Agentia noastra este specializata in fotografierea preparatelor culinare si produselor pentru magazine online.

Echipament profesional & Studio mobil

+ 0
preparate diferite
+ 0
de fotografii

Proiecte

Portofoliul vorbeste mai bine decat cuvintele