Studiu de caz

Shoemix

Brief

Un antreprenor devotat unei idei: magazin online de incaltaminte second hand si outlet, doar cu cele mai de calitate produse.

Info. Proiect

Status: In desfasurare

Obiectiv: Sales & ROI

Servicii: Social Media, Branding, Publicitate, eCommerce

───  01/04

introducerea

Shoemix si-a inceput activitatea in anul 2018 urcand repede in lista magazinelor de succes pe nisa second hand online. Colaborarea noastra a inceput in acelasi an.

───  02/04

problema

Luand in vedere ca a fost un brand nou pe piata, nimeni nu stia ce este “Shoemix” si ce calitate se ascunde in spatele brandului. Job-ul nostru era sa ne ocupam de tot ce tine de online: creare strategie marketing, design de materiale, reclame online, e-mail, push, optimiziari etc.

───  03/04

solutia noastra

Am inceput incet, cu 2-3 campanii de publicitate axate mai degraba pe Brand Awareness acompaniate de postari organice pe retele de Social Media. Bugetele alocate pentru marketing au inceput sa creasca de la luna la luna, oferindu-ne posibilitatea de a introduce mai multe “masinarii” de marketing: e-mail marketing, pop-up, campanii avansate de remarketing, notificari push etc. Shoemix a inceput sa creasca!

───  04/04

rezultatele

Anul 2021 a fost anul cresterii, impreuna cu echipa Shoemix am reusit sa atingem recorduri dupa recorduri in vanzari. La momentul de fata agentia noastra se ocupa in totalitate de tot ce tine de marketing pentru magazinul Shoemix.ro. O colaborare inrudita in prietenie si condusa de rezultate.

Studii de caz

Vezi mai multe proiecte

Pilvax

Social Media, Branding, Fotografiere

Cugini’z

Web Design, Social Media, Publicitate, Fotografiere

Modalitati de
colaborare.

Flexibil la nevoile dvs.

Pe proiect

Pentru nevoi unice care necesita o abordare mai agila - lucram bazat pe un proiect stabilit cu termen si buget definit.

Pe lunga durata

O metoda ideala pentru companiile care au nevoi permanente - lucram cu dvs. pentru a construi rezultatele necesare pentru a va inainte eforturile de marketing.

AI UN PROIECT?

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Ne-ar face placere sa auzim la ce proiect lucrezi, contacteaza-ne pentru o oferta, un audit sau o simpla consultanta.