Studiu de caz

AHHA CUISINE

Brief

Noi obiective de afaceri, o transformare completa de la un butic care vinde „langos”, la un fast-food de dimensiuni medii.

Info. Proiect

Status: In desfasurare

Obiectiv: Vanzari & Brand Awareness

Servicii: Social Media, Branding, Publicitate

───  01/04

introducerea

Cu mai bine de 6 ani in afacerea de tip boutique „langos”, au decis sa incerce ceva nou, pastrand vechiul produs si adaugand kebab, shawarma si pizza in meniu. Aceasta transformare majora avea nevoie de un aspect nou, branding si un exterior reproiectat.

───  02/04

problema

Asumarea acestei schimbari majore nu a fost usoara, vechii clienti aveau un alt demografic decat cei pentru noua afacere, asa ca au fost nevoiti sa “condimenteze” lucrurile pentru a atrage publicul potrivit.

───  03/04

solutia noastra

Am fost contactati pentru prima data de designerul lor de interior, care a inceput sa schiteze exteriorul magazinului pentru a se potrivi cu designul la moda de astazi (ex. McDonald’s), proprietarii aveau nevoie de un rebranding pe mai multe fronturi: prezenta in Social Media, Publicitate Online si Branding.

───  04/04

rezultatele

Am creat un logo in combinatie cu exteriorul cladirii si avand in vedere primele 3 produse: kebab, pizza si cartofi prajiti – cele 3 “stele” ale schimbarii majore. Culoarea portocalie semana cu entuziasmul si increderea noilor produse, cu o nota de design „fast-food-ish” si, de asemenea, lasand mai mult spatiu pentru viitoarele produse care urmeaza sa fie adaugate – „… & more”. Totodata am creat toate canalele de Social Media necesare si dupa o scurta analiza a competitiei am decis sa incepem postarile organice impreuna cu reclamele de tip Brand Awareness.

Studii de caz

Vezi mai multe proiecte

Cugini’z

Web Design, Social Media, Publicitate, Fotografiere

Pilvax

Social Media, Branding, Fotografiere

Shoemix

Social Media, Branding, Publicitate, eCommerce

Modalitati de
colaborare.

Flexibil la nevoile dvs.

Pe proiect

Pentru nevoi unice care necesita o abordare mai agila - lucram bazat pe un proiect stabilit cu termen si buget definit.

Pe lunga durata

O metoda ideala pentru companiile care au nevoi permanente - lucram cu dvs. pentru a construi rezultatele necesare pentru a va inainte eforturile de marketing.

AI UN PROIECT?

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Ne-ar face placere sa auzim la ce proiect lucrezi, contacteaza-ne pentru o oferta, un audit sau o simpla consultanta.