Studiu de caz

Casa Stanciu

Brief

Datorita feedback-ului pozitiv din partea clientilor, proprietarii au decis ca au nevoie de o prezenta in online.​

Info. Proiect

Status: Finalizat

Obiectiv: Prezenta in Online

Servicii: Web Design & Branding

───  01/04

introducerea

Avand cel mai important “as in maneca” – ospitalitatea impecabila – sustinut de recenzii excelente pe Booking si Airbnb, au decis ca este timpul sa se deschida catre noi clienti din cautari organice, folosind puterea lui Google.

───  02/04

problema

Au fost create conturi de social media dar cu greseli majore, datorita acestui fapt au coborat in clasamentul cautarilor Google.

───  03/04

solutia noastra

Dupa ce am analizat concurenta din orasul Brasov, am decis sa construim un site web modern, care sa se potriveasca cu „vibe”-ul locatiei. Complet cu un modul de rezervare directa, recenzii ale clientilor si imagini cu interiorul/exteriorul. Un design usor si intuitiv, care a actionat ca o pagina de destinatie pentru clientii noi care cauta un loc in care sa petreaca clipe linistite.

───  04/04

rezultatele

Dupa corectarea tuturor greselilor de pe platformele de socializare, proiectarea unui logo care sa se potriveasca cu amplasarea pensiunii si completarea site-ului cu toate informatiile necesare pentru ca un nou client sa fie convins sa-l “incerce” – in 2-3 luni rezultatul muncii noastre a inceput sa apara, pensiunea a inceput sa apara in rezultatele cautarii Google si Google Maps. Dar, din pacate, a fost de scurta durata – pandemia a lovit in martie 2020 si au fost fortati sa inchida pentru aceasta perioada.

Studii de caz

Vezi mai multe proiecte

Cugini’z

Web Design, Social Media, Publicitate, Fotografiere

Shoemix

Social Media, Branding, Publicitate, eCommerce

Pilvax

Social Media, Branding, Fotografiere

Modalitati de
colaborare.

Flexibil la nevoile dvs.

Pe proiect

Pentru nevoi unice care necesita o abordare mai agila - lucram bazat pe un proiect stabilit cu termen si buget definit.

Pe lunga durata

O metoda ideala pentru companiile care au nevoi permanente - lucram cu dvs. pentru a construi rezultatele necesare pentru a va inainte eforturile de marketing.

AI UN PROIECT?

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Ne-ar face placere sa auzim la ce proiect lucrezi, contacteaza-ne pentru o oferta, un audit sau o simpla consultanta.