Studiu de caz

Australian Gold

Brief

Un magazin online situat in Romania, cu peste 120 de produse Australian Gold, care comercializeaza ceme pentru protectie solara si UV.

Info. Proiect

Status: In desfasurare

Obiectiv: Crestere ROAS

Servicii: Publicitate, Social Media, Web Design

───  01/04

introducerea

Primul reprezentant oficial de produse Australian Gold din Romania, provocarea a fost promovarea acestor produse de calitate catre publicul potrivit.

───  02/04

problema

Prima problema pe care am observat-o a fost lipsa prezentei in Social Media, publicitatea platita era realizata doar pe Google – fara prea mult succes. Ii lipsea „look-ul” standard de comert electronic – fara vanzari, bannere, postari de calitate etc.

───  03/04

solutia noastra

Dupa ce am analizat datele din Google Analytics si Pagina de Facebook, am decis sa cream postari care sa invete publicul ce ar putea oferi lotiunile solare de calitate si importanta folosirii celei corecte. Am inceput sa aducem trafic prin Google/Facebook si sa construim o palnie folosind la baza remarketing dinamic atat prin Google cat si prin Facebook & Instagram. Nu era de ajuns, site-ul prezent era vechi si ii lipsea optimizarea pentru mobil, dupa analizarea analiticelor misiunea noastra era clara, oamenii se pierdeau pe site, lasand produse in cos – am decis sa refacem tot site-ul de la zero.

───  04/04

rezultatele

In termen de 30 de zile echipa noastra a reusit sa termine site-ul cu toate produsele si resursele migrate. Am folosit aceasi tehnica de promovare pe noul site, iar diferenta a fost incredibila – in 90 de zile am reusit sa triplam veniturile companiei si am ajuns la un conversion rate de 3.54%. Pentru 2022 planul este mai ambitios, ne concentram pe o crestere cu 50% in vanzari fata de anul 2021.

Studii de caz

Vezi mai multe proiecte

Pilvax

Social Media, Branding, Fotografiere

Shoemix

Social Media, Branding, Publicitate, eCommerce

Cugini’z

Web Design, Social Media, Publicitate, Fotografiere

Modalitati de
colaborare.

Flexibil la nevoile dvs.

Pe proiect

Pentru nevoi unice care necesita o abordare mai agila - lucram bazat pe un proiect stabilit cu termen si buget definit.

Pe lunga durata

O metoda ideala pentru companiile care au nevoi permanente - lucram cu dvs. pentru a construi rezultatele necesare pentru a va inainte eforturile de marketing.

AI UN PROIECT?

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Ne-ar face placere sa auzim la ce proiect lucrezi, contacteaza-ne pentru o oferta, un audit sau o simpla consultanta.