Studiu de caz

CUGINI'Z

Brief

O pizzerie delicioasa situata in mijlocul unui oras mic, provocarea a fost de a promova marea sa deschidere si de a mentine un flux constant de clienti.

Info. Proiect

Status: In desfasurare

Obiectiv: Lead Generation

Servicii: Web Design, Social Media, Publicitate, Fotografiere

───  01/04

introducerea

Cugini’z “Pizza and More” este o afacere mica, in orasul Brasov. Obiectivul principal a fost de a genera mai multe vanzari cu o prezenta in online care sa reflecte trasaturile brandului.

───  02/04

problema

Anul deschiderii pizzeriei a fost in 2020, chiar in mijlocul pandemiei si concurenta era mare, alte pizzerii mai cunoscute functionau deja cu ani in urma. Aveau nevoie de un avantaj care sa-i faca sa sparga gheata.

───  03/04

solutia noastra

Dupa ce am analizat concurenta din oras, am observat un defect major – niciunul dintre ei nu era activ pe platformele de Social Media si, chiar daca ar erau, calitatea continutului era slaba. Am inceput sa analizam publicul regional, varsta, sexul, interesele etc. si am reusit sa identificam publicul nostru ideal. Dupa ce am aflat pe cine sa targetam, am inceput sa lucram. Am fotografiat toate articolele din meniu in mod profesionist si am inceput publicarea continutului relevant – amuzant/ captivant pe platformele Facebook, Instagram si Google. Totodata am demarat si site-ul web care sa ajute la promovarea si gasirea afacerii in online.

───  04/04

rezultatele

Pe toate platformele de socializare am inceput sa inregistram rate ridicate de implicare, aprecieri si distribuiri care s-au transformat in apeluri telefonice si, in cele din urma, in comenzi. Cheia a fost sa mentinem calitatea postarilor organice pe toate platformele, combinata cu fotografii de calitate pentru a incanta publicul, Cugini’z este o afacere infloritoare pana in prezent si, de asemenea, parteneriatul nostru continuu.

Studii de caz

Vezi mai multe proiecte

Shoemix

Social Media, Branding, Publicitate, eCommerce

Pilvax

Social Media, Branding, Fotografiere

Modalitati de
colaborare.

Flexibil la nevoile dvs.

Pe proiect

Pentru nevoi unice care necesita o abordare mai agila - lucram bazat pe un proiect stabilit cu termen si buget definit.

Pe lunga durata

O metoda ideala pentru companiile care au nevoi permanente - lucram cu dvs. pentru a construi rezultatele necesare pentru a va inainte eforturile de marketing.

AI UN PROIECT?

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Ne-ar face placere sa auzim la ce proiect lucrezi, contacteaza-ne pentru o oferta, un audit sau o simpla consultanta.